Kuvataidekurssi Nazzano, Italia

10.–15.10.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Lähde mukaan maalauskurssille idylliseen Nazzanon pikkukaupunkiin Italiaan!

Pääsemme taas tauon jälkeen järjestämään suositun taidekurssin Rooman kulttuuriantien läheisyydessä Nazzanossa. Opettajana toimii Päivölän opiston kuvataidelinjan johtaja, taiteen maisteri Satu Kiuru. Kurssilla käytetään monipuolisesti vesiliukoisia värejä (akvarelli, peiteväri, ink-värit) sekä erilaisia liituja. Kurssilla on mahdollisuus maalata itsenäisesti saaden palautetta töistään tai seuraten opetustunteja. Kurssilaiset saavat yksilöllistä ohjausta, joten voit osallistua olet sitten ammattilainen tai vasta-alkaja. Kurssin paikkana toimii Roomasta 47 kilometriä sijaitseva idyllinen Nazzanon pikkukaupunki. Keskiaikainen kaupunki on säilyttänyt aidon italialaisen tunnelman jo vuosisatoja. Runsaat, mielenkiintoiset maisemat ja pittoreskit kylänäkymät tarjoaa Nazzanon historiallisen keskustan alapuolella virtaava Tevere-joki.

Kurssin aikana on mahdollista tehdä omatoimiretki Rooman nähtävyyksien äärelle paikallisliikenteen bussilla. Taiteen ja kulttuurin lisäksi pääsemme nauttimaan viiniasiantuntija Mauron ja hänen vaimonsa Saran kanssa aitoja italialaisia herkkuja Nazzanolaisessa taiteilijakodissa.

Opetus

Opetus on jaettu kahteen osaan: aamupäivällä ohjattu teoriaopetus ja lisäksi runsaasti itsenäisesti toteutettavia tehtäviä. Iltapäivällä töiden katselmus, joissa on mahdollisuus saada palautetta myös itsenäisesti tehdyistä töistä.

Majoitus

Perhemajoitus (2hh), joissa kylpyhuone ja wc käytävällä. Aamiainen, lounaskokonaisuus virvoitusjuomineen sekä kahden ruokalajin päivällinen sisältyy majoituksen hintaan. Alkoholijuomat erillismaksusta. Kokkina koko matkan ajan toimii italialaisen ruuan taitaja Sara Stefanelli. Erikoisruokavaliosta veloitetaan lisämaksuna 5 €/päivä.

HUOM! Kurssi ei sovellu liikuntarajoitteisille Italian haastavan arkkitehtuurin ja korkeuserojen vuoksi (majoitustila on kaksikerroksinen ja se sisältää kapeita ja jyrkähköjä portaita).

Kurssin hinta

Kurssihinta on täysihoidolla 850 € / 6 päivää

Lennot ja junamaksut hoitaa jokainen itse, mutta esimerkiksi suora lento Finnairilla Helsingistä Roomaan on helppo: Helsinki-Rooma 07:50-10:15 / Rooma-Helsinki 19:45-00:05 (hinta 318,49 €, hintatieto 12.5.2022).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu matkalle mukaan alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 1.8.2022 mennessä. Huomioithan että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautuminen on sitova. Kurssien toteutumisen edellytyksenä on riittävä osallistujamäärä.

Kurssimaksu ja muuta infoa

Kun ilmoittaudut, saat vahvistuksen että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Elokuun lopulla lähetämme ilmoittautuneille kurssikirjeen sekä laskun kurssimaksusta. Muista hankkia matkavakuutus! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Lisätietoja

Lisätietoja matkasta antaa kuvataiteen linjanjohtaja Satu Kiuru, satu.kiuru@aalto.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

10.–15.10.2022

Lisätiedot