Kuvataidekurssi Nazzano, Italia

6.–11.10.2023Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Lähde mukaan maalauskurssille idylliseen Nazzanon pikkukaupunkiin Italiaan!

Järjestämme jälleen suositun taidekurssin Rooman läheisyydessä sijaitsevassa Nazzanon pikkukaupungissa. Opettajana toimii Päivölän opiston kuvataidelinjan johtaja, taiteen maisteri Satu Kiuru. Kurssilla käytetään monipuolisesti vesiliukoisia värejä (akvarelli, peiteväri, ink-värit) sekä erilaisia liituja. Kurssilla on mahdollisuus maalata itsenäisesti saaden palautetta töistään tai opetustuntien mukaisesti. Kurssilaiset saavat yksilöllistä ohjausta, joten voit osallistua olet sitten ammattilainen tai vasta-alkaja.

Kurssin paikkana toimii Roomasta 47 kilometriä sijaitseva idyllinen Nazzanon pikkukaupunki. Keskiaikainen kaupunki on säilyttänyt aidon italialaisen tunnelman jo vuosisatoja. Runsaat, mielenkiintoiset maisemat ja pittoreskit kylänäkymät tarjoaa Nazzanon historiallisen keskustan alapuolella virtaava Tevere-joki. Kurssin aikana on mahdollista tehdä omatoimiretki Rooman nähtävyyksien äärelle paikallisliikenteen bussilla. Taiteen ja kulttuurin lisäksi pääsemme nauttimaan viiniasiantuntija Mauron ja hänen vaimonsa Saran kanssa aitoja italialaisia herkkuja Nazzanolaisessa taiteilijakodissa.

Opetus

Opetus on jaettu kahteen osaan: aamupäivällä ohjattu teoriaopetus ja lisäksi runsaasti itsenäisesti toteutettavia tehtäviä. Iltapäivällä töiden katselmus, joissa on mahdollisuus saada palautetta myös itsenäisesti tehdyistä töistä.

Majoitus

Perhemajoitus (2hh), joissa kylpyhuone ja wc käytävällä. Aamiainen, lounaskokonaisuus virvoitusjuomineen sekä kahden ruokalajin päivällinen sisältyy majoituksen hintaan. Kokkina koko matkan ajan toimii italialaisen ruuan taitaja Sara Stefanelli. Erikoisruokavaliosta veloitetaan lisämaksuna 5 €/päivä. HUOM! Kurssi ei sovellu liikuntarajoitteisille Italian haastavan arkkitehtuurin ja korkeuserojen vuoksi (majoitustila on kaksikerroksinen ja se sisältää kapeita ja jyrkähköjä portaita).

Kurssin hinta

Opetuksen hinta on 495 € / 6 päivää. Päivölän opisto laskuttaa opetuksen hinnan ennen matkaa.

Majoituksen ja täysihoidon hinta on 350 €/ 6 päivää. Jokainen maksaa osallistumisen paikan päällä. Lennot ja kuljetukset paikan päällä hoitaa jokainen myös itse. Suosittelemme lentoa Helsinki-Rooma 07:45-10:10 / Rooma-Helsinki 19:45-00:05 (hinta 244,25 €, hintatieto 15.2.2023). Tältä lennolta on mahdollisuus suoraan kuljetukseen Nazzanoon ja takaisin tilataksilla, meno-paluu 70 €/hlö. Kuljetus maksetaan paikan päällä.

Kurssimaksu ja muuta infoa

Huomioithan että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautuminen on sitova. Kurssien toteutumisen edellytyksenä on riittävä osallistujamäärä. Kun ilmoittaudut, saat vahvistuksen että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Elokuun lopulla lähetämme ilmoittautuneille kurssikirjeen sekä laskun kurssimaksusta. Muista hankkia matkavakuutus! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Lisätietoja

Lisätietoja matkasta antaa kuvataiteen linjanjohtaja Satu Kiuru, satu.kiuru@aalto.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 29.8.2023 20.59 mennessä.

Hakemus voidaan luoda vain selaimen puolella, joten varmistathan, että selaimessasi on JavaScript käytössä.