LogoArt® – Elämänkaarikurssi

10.9.–6.11.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

LogoArt elämänkaarikurssilla käymme läpi omaa elämänkertaa ja elämän tarinaa. Niiden tarkastelemisella ja maalaamisella voidaan saada oivalluksia ja ymmärrystä oman elämän tapahtumista ja niiden vaikutuksista. Aloitamme vanhemmista ja perheestä, ja matkaamme lapsuudesta alkaen koko elämänkaaren läpi, aina kuolemaan ja kuolematietoisuuteen saakka. Tekniikoina käytämme märkää-märälle maalaamista ja kirjoittamista. Mahdollisuus keskusteluihin joko ryhmässä tai kahden kesken ohjaajan kanssa.

Kurssi on tarkoitettu Sinulle, joka olet matkalla tuntemaan itseäsi paremmin ja haluat ymmärtää omaa elämänpolkuasi ja sen varrella saatujen kokemusten vaikutusta. Et tarvitse mitään erityistaitoja voidaksesi osallistua kurssille. Vaikka työskentelemme taiteen keinoin, ei sinun tarvitse “osata piirtää eikä maalata”.

Kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit kuuluvat osallistumismaksuun.

Kurssi toteutetaan lähijaksoilla kolmena viikonloppuna (la+su) kuukauden välein ja lähijaksojen puolivälissä pidetään yhtenä päivänä zoom-tapaaminen, jossa käymme läpi oivalluksia ja valmistaudumme tulevaan jaksoon.

Osallistujien määrä on rajattu enintään 10 henkilöön.

Lähijaksoilla majoittautumismahdollisuus Päivölän opistolla.

Kurssin vetäjänä toimii LogoArt®-ohjaaja ja kouluttaja Irmeli Lehtioksa.

Hinta

Kurssin hinta on 690€ (sisältää opetuksen, aamiaisen, lounaan ja päiväkahvin lähipäivinä) tai 780€ (sisältää opetuksen, aamiaisen, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen sekä majoituksen 2 hengen huoneessa lähipäivinä. Mahdollisuus myös sauna- ja allasosaston käyttöön. 1 hengen huoneesta lisämaksu.)

Aikataulu

8.-9.10. Aloitusjakso Päivölässä

22.10. Zoom-etätapaaminen

5.-6.11. Toinen lähijakso Päivölässä

26.11. Zoom-etätapaaminen

3.-4.12. Lopetusjakso Päivölässä

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

10.9.–6.11.2022

Lisätiedot