Matematiikan pitkä abikurssi

28.2.–4.3.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Tervetuloa maanantaista perjantaihin kestävälle matematiikan tehokurssille!

Kurssilla keskitymme lukion pitkän matematiikan pakollisten ja valtakunnallisten syventävien kurssien keskeisiin sisältöihin: geometria, analyyttinen geometria, vektorit ja trigonometria, derivaatta ja sen sovellukset, integraali sekä todennäköisyys. Syventävien kurssien sisällöistä numeeriset menetelmät ja lukuteorian perustehtävätyypit käydään läpi.

Harjoittelemme sekä A-osan että B-osan tehtäviä. Käytämme sähköiseen kokeen välineitä abitti-ympäristössä ja työkaluohjelmina. Kurssia on mahdollista muokata ja opetussuunnitelman sisältöjä painottaa opiskelijoiden toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kurssilla keskiössä on laskeminen. Tavoite on, että jokaiselle saadaan mahdollisimman sopivantasoista tehtävää. Hiomme myös vastaustekniikkaa.

Kurssilla on opetusta yhteensä 25 oppituntia.

Täsä vielä opettaja Jarkko Kettusen terveiset kurssilaisille: "Voi jo etukäteen lähettää toiveita kurssin sisällöstä, kertoa niitä vaikeita tai unohtuneita asioita, jotka vaativat erityistä lisätreeniä. Laskemianne tehtäviä käydään tarvittaessa läpi. Kurssin loppuun voidaan myös ottaa pieni lopputesti, jonka ratkaisuista opiskelja saa palautteen."

Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30, kurssi päättyy perjantaina noin klo 14.30. Lisätietoja kurssista ilmoittautuneille lähempänä kurssin aloitusta. Ilmoittaudu kurssille 20.2.2022 mennessä.

Hinta täysihoidolla: (sis. opetus, majoitus 2hh, ateriat) 200 € Ilman majoitusta kurssin hinta on 180 €.

Lasku

Laskun saat postitse kurssin päätyttyä.

Lisätietoja

Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

28.2.–4.3.2022

Lisätiedot