Matematiikan tehokurssi ylioppilaskirjoituksiin vk 9

26.2.–1.3.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Matematiikan abikurssi viikolla 9

Tervetuloa maanantaista perjantaihin kestävälle matematiikan tehokurssille!

Kurssilla keskitymme lukion pitkän matematiikan yhteisten ja valtakunnallisten valinnaisten moduulien keskeisiin sisältöihin: geometria, analyyttinen geometria, vektorit ja trigonometria, derivaatta ja sen sovellukset, integraali sekä todennäköisyys ja tilastot.

Harjoittelemme sekä A-osan että B-osan tehtäviä. Käytämme sähköiseen kokeen välineitä abitti-ympäristössä ja työkaluohjelmina. Kurssia on mahdollista muokata ja opetussuunnitelman sisältöjä painottaa opiskelijoiden toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Kurssilla keskiössä on laskeminen. Tavoite on, että jokaiselle saadaan mahdollisimman sopivantasoista tehtävää. Hiomme myös vastaustekniikkaa.

Kurssilla on opetusta yhteensä 25 oppituntia.

Tässä vielä opettaja Jarkko Kettusen terveiset kurssilaisille:

"Voi jo etukäteen lähettää toiveita kurssin sisällöstä, kertoa niitä vaikeita tai unohtuneita asioita, jotka vaativat erityistä lisätreeniä. Laskemianne tehtäviä käydään tarvittaessa läpi. Kurssin loppuun voidaan myös ottaa pieni lopputesti, jonka ratkaisuista opiskelija saa palautteen."

Kysymykset sähköpostilla: jarkko.kettunen@paivola.fi

Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30, kurssi päättyy perjantaina noin klo 14.30. Lisätietoja kurssista ilmoittautuneille lähempänä kurssin aloitusta. Ilmoittaudu kurssille 18.2.2024 mennessä. Tarvittaessa järjestämme kyydin Päivölään Toijalan rautatieasemalta sekä paluukyydin Päivölästä Toijalaan.

Hinta & Lasku

Hinta täysihoidolla 200 € (sis. opetus, majoitus 2hh, ateriat). Ilman majoitusta kurssin hinta on 180 €. 1 hengen huoneesta veloitamme lisämaksua 20 € / yö.

Laskun saat postitse kurssin päätyttyä.

Lisätietoja

Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

26.2.–1.3.2024

Lisätiedot