Matematiikkakilpailuvalmennus 29.-30.4.2022

29.–30.4.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

HUOM! Valmennus kestää vain perjantaista lauantaihin.

Matematiikkakilpailuiden tarkoituksena on kannustaa lahjakkaita nuoria harrastamaan matematiikkaa. Valmennus koostuu yleensä viikonloppuisin Päivölän opistolla järjestettävistä valmennustapahtumista (ks. aikataulu) Tilaisuudet ovat kaikille koululaisille avoimia ja ne on suunnattu erityisesti lukio- ja yläkouluikäisille.

Kilpailuja on eri tasoilla kansallisista alueellisista kilpailuista Kansainvälisiin Matematiikkaolympialaisiin. Niihin pääsee mukaan ottamalla ahkerasti osaa valmennukseen ja tulemalla valituksi joukkueeseen. Ohjelmassa on opetusta kilpailu­matematiikan eri osa-alueiden aloilta, tehtävänratkaisua ja pieniä harjoituskokeita.

Lue lisää: https://matematiikkakilpailut.fi/

Viikonlopun aikataulu

Aikataulu ilmoitetaan lähempänä viikonloppua, joten seuraa sähköpostiasi. Tyypillisesti junia saapuu Toijalan asemalle n. klo 18-18.30 välillä, joten valmennuksen varsinainen aloitusaika on klo 18.30-18.45. Lauantaina valmennus päättyy n. klo 17 maissa ja sen jälkeen on mahdollista jäädä päivälliselle. Junakyydit asemalle onnistuvat kyllä. Kerro ilmoittautuessasi tiedot saapumisestasi ja lähdöstäsi, niin tiedämme varautua asiaan. Seuraa myös sähköpostiasi, niin saat lisätietoja ennen viikonloppua.

Hinta

Hinta on 45 €, sisältäen majoituksen ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tulee tehdä alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 22.4.2022 Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mahdollisia lisäkysymyksiä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

29.–30.4.2022

Lisätiedot