VK 42 Matematiikka­kilpailuvalmennus

21.–23.10.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaoston matematiikka­kilpailuvalmennus koostuu valmennus­viikonlopuista Päivölän opistossa Valkeakoskella, jonne voi osallistua kuka hyvänsä. Päivölän opisto perii valmennus­viikonloppuihin osallistuvilta täysihoito­maksun 70 euroa/viikonloppu (lasku lähetetään sähköpostitse viikonlopun jälkeen).

Valmennusviikonloppuja järjestetään syys- ja kevät­lukukausien aikana muutamia:

vk 36 (09.09.-11.09.2022) vk 42 (21.10.-23.10.2022) vk 48 (02.12.-04.12.2022) --------------------------- vk 02 (13.01.-15.01.2023) vk 08 (24.02.-26.02.2023)

Mahdolliset kevään aikataulut selviävät myöhemmin.

Valmennusviikonloput järjestetään Päivölän matematiikkalinjan tiloissa ja seurassa. Tämä onkin hyvä verkostoitumispaikka matematiikasta innostuneille. Mahdollisuuksien mukaan osallistujat jakautuvat kahteen ryhmään taitojen ja kokemuksen mukaan. Viikonloppujen ohjelmassa on opetusta kilpailu­matematiikan eri osa-alueiden aloilta, tehtävänratkaisua ja pieniä harjoituskokeita. Juttuseuraa löytyy myös tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille.

Taloudellinen tuki

Valmennusjaosto voi harkinnan mukaan tukea taloudellisesti valmennus­tilaisuuksiin osallistuvia (ohjeet). Rahaa on käytettävissä välillä enemmän ja välillä vähemmän, joten tukea toivotaan hakevan pääasiassa sellaisten, joille valmennukseen osallistuminen on merkittävä taloudellinen rasite. Tuki voi yleensä kattaa enintään Päivölän Opiston perimän osallistumismaksun ja kohtuulliset matkakulut. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään osoittamaan Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaostolle ja lähettämään Anne-Maria Ernvall-Hytöselle. Vaikka Anne-Marian kotisivu on ruotsinkielinen, hakemuksen voi kirjoittaa myös suomeksi tai englanniksi.

Kilpailumatkojen kulut korvataan tietysti kaikille joukkueisiin valituille. Vapaamuotoiset matkalaskut voi toimittaa joukkueen johtajalle.

Lue lisää: https://matematiikkakilpailut.fi/

Viikonlopun aikataulu

Ohjelma alkaa perjantaina kello 18.30 ja päättyy sunnuntaina n. kello 13:45. Järjestämme yhden kuljetuksen perjantaina Toijalan asemalta Päivölään ja sunnuntaina takaisin asemalle. Sunnuntaina ehdit n. klo 14.30 lähteviin juniin. Kun saamme kaikkien ilmoittautuneiden tiedot, niin katsomme mihin aikaan kyyti lähtee Toijalan asemalta Päivölään. Kerro kyydintarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteet

Mukaan tarvitset yöpymisvarusteet (Huom! myös lakanat), sekä muut viikonlopun aikana tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet, muistiinpanovälineet ja matemaattiset välineet (myös harppi jne.). Taulukoita et tarvitse. Yleensä viikonlopun aikana on saunamahdollisuus.

Ajo-ohjeet

Päivölä sijaitsee Valkeakoskella 9 km päässä Toijalan asemasta. Helsinki-Valkeakoski-Tampere ExpressBus tulee 2 km päähän (Uittamon th). Ajo- ja muut saapumisohjeet löytyvät Päivölän kotisivuilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tulee tehdä alla olevan lomakkeen kautta viimeistään viikkoa ennen. Tarkistathan, että ilmoittaudut OIKEALLE viikonlopulle. Jokaiselle viikonlopulle on ilmoittauduttava erikseen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mahdollisia lisäkysymyksiä. Jos noudatat jotain erityisruokavaliota tai sinulla on allergioita, niin kerro myös niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

21.–23.10.2022

Lisätiedot