VK 8 Matematiikkakilpailuvalmennus

23.–25.2.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaoston matematiikka­kilpailuvalmennus koostuu valmennus­viikonlopuista Päivölän opistossa Valkeakoskella, jonne voi osallistua kuka hyvänsä. Päivölän opisto perii valmennus­viikonloppuihin osallistuvilta täysihoito­maksun 85 euroa/viikonloppu. Maksu sisältää majoituksen 2-3hh, ruokailut, sekä kuljetukset yhteiskyydillä Toijalan asemalta Päivölään ja takaisin asemalle. Huom! 1hh-lisä on 20 euroa / yö. Lasku lähetetään sähköpostitse viikonlopun jälkeen.

Valmennusviikonloppuja järjestetään kevätlukukauden aikana: ---------------------------

vk 2 (12.1.-14.1.2024) vk 8 (23.2.-25.2.2024) Valmennusviikonloput järjestetään Päivölän matematiikkalinjan tiloissa ja seurassa ja tämä onkin hyvä verkostoitumispaikka matematiikasta innostuneille. Mahdollisuuksien mukaan osallistujat jakautuvat kahteen ryhmään taitojen ja kokemuksen mukaan. Viikonloppujen ohjelmassa on opetusta kilpailu­matematiikan eri osa-alueiden aloilta, tehtävänratkaisua ja pieniä harjoituskokeita. Juttuseuraa löytyy myös tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille.

Viikonlopun aikataulu

Ohjelma alkaa perjantaina kello 18.30 ja päättyy sunnuntaina n. kello 13:45. Järjestämme yhden kuljetuksen perjantaina Toijalan asemalta Päivölään ja sunnuntaina takaisin asemalle. Sunnuntaina ehdit n. klo 14.30 lähteviin juniin. Kun saamme kaikkien ilmoittautuneiden tiedot, niin katsomme mihin aikaan kyyti lähtee Toijalan asemalta Päivölään. Kerro kyydintarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteet

Mukaan tarvitset yöpymisvarusteet (Huom! myös lakanat), sekä muut viikonlopun aikana tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet, muistiinpanovälineet ja matemaattiset välineet (myös harppi jne.). Taulukoita et tarvitse. Yleensä viikonlopun aikana on saunamahdollisuus.

Ajo-ohjeet

Päivölä sijaitsee Valkeakoskella 9 km päässä Toijalan asemasta. Helsinki-Valkeakoski-Tampere ExpressBus tulee 2 km päähän (Uittamon th). Ajo- ja muut saapumisohjeet löytyvät täältä.

Ilmoittautuminen

Tarkistathan, että ilmoittaudut OIKEALLE viikonlopulle. Jokaiselle viikonlopulle on ilmoittauduttava erikseen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mahdollisia lisäkysymyksiä. Jos noudatat jotain erityisruokavaliota tai sinulla on allergioita, niin kerro myös niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

23.–25.2.2024

Lisätiedot