Päivölän kesämatematiikka vk 29

15.–21.7.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Kesälukukauden viikot on tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin.

Kaikki kesäviikot suorittamalla on mahdollista päästä vielä mukaan Päivölän matematiikkalinjalle!

Kesälukukauden opetus on matematiikan rakenteita korostavaa ja laskennallisesti haastavaa. Voit ilmoittautua opiskelemaan kaikille kolmelle kesäviikolle (vk 27, 29, 31). Halutessasi voit myös opiskella vain viikon kerrallaan.

Koko kesälukukausi kattaa tavoitteiltaan ja keskeisiltä sisällöiltään lukion pitkän matematiikan modulit 1, 2, 5, 6 ja 7.

Kesälukukautemme rakentuu pikemminkin aihekokonaisuuksien kuin lukiomodulien mukaan.

Geometriaa, vektoreita ja analyyttistä geometriaa ei kesälukukauteemme sisälly.

Aikamoinen määrä kursseja, mutta mahdollista oppia, varsinkin kun opettajilla on vuosien rautainen kokemus ja opiskelutovereina joukko samanhenkisiä ihmisiä! Arkipäivisin opiskellaan siis laaja kattaus matematiikkaa ja viikonloppuisin opiskellaan paketti tietotekniikan perusteita ja ohjelmointia tasoryhmitettynä niin, että taitavimmilla pitäisi olla tilaisuus kehittyä, mutta aloittelijakin pääsee jyvälle.

Mahdolliset kesän aikana vapautuvat paikat täytetään kesälukukaudelle osallistuvien joukosta. Eli kesälukukauden jälkeen voi päästä Päivölän matematiikkalinjalle vielä opiskelemaan, vaikkei olisi koskaan hakenutkaan matematiikkalinjalle. (Matematiikkalinjalla ei kuitenkaan pääsääntöisesti voi opiskella käymättä kesälukukautta).

Aikataulu

Opetus alkaa maanantaina klo 12.00 matematiikalla, jatkuen aina perjantai-iltaan, jolloin aloitetaan tietotekniikan ja ohjelmoinnin opiskelu. Opetus päättyy sunnuntaina klo 14.00.

Halutessaan voi opiskella pelkkää matematiikkaa maanantaista sunnuntaihin (tällöin on tarkoitus opiskella itsenäisesti viikonlopun ohjelmointikurssin ajan).

Hinnat

Maanantaista sunnuntaihin kestävän, matematiikan ja ohjelmoinnin opiskelun kattavan kesäviikon hinta on 200 €. Maanantaista sunnuntaihin kestävän, pelkän matematiikan opiskelun kattavan kesäviikon hinta on 180 €.

Hinnat sisältävät opetuksen lisäksi majoittumisen kahden hengen huoneessa sekä kaikki ateriat (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala).

Ilmoittautuminen

Kesäviikolle ilmoittautuminen tulee tehdä alla olevan lomakkeen kautta viimeistään viikkoa ennen kesäviikon alkamista. Huomioithan, että jokaiselle kesäviikolle on ilmoittauduttava erikseen. Ilmoittaudu siis saman tien kaikille haluamillesi kesäviikoille, jotta varmasti varmistat paikkasi! Peruuttaminen on maksutonta viikkoa ennen kesäviikon alkua (tämän jälkeen maksutonta vain lääkärintodistusta vastaan).

Lasku

Kesäviikon laskun saat postitse. Lasku lähetetään jälkikäteen.

Lisätietoja

Matematiikan linjanjohtaja Merikki Lappi Jarkko Kettunen, jarkko.kettunen(at)paivola.fi, p. 0400 534 139 Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

15.–21.7.2024

Lisätiedot