Olympiavalmennusviikko

13.–17.5.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaoston matematiikka­kilpailuvalmennuksen valintaviikko Päivölän opistossa Valkeakoskella, jonne voivat osallistua kilpailumatematiikkaan perehtyneet opiskelijat. Matemaattinen yhdistys tukee osan opiskelijoista valmentautumisviikkoa, viikon hinta ilman tukea on opiskelijalle 150€.

Lue lisää: https://matematiikkakilpailut.fi/

Aikataulu

Ohjelma alkaa maanantaina kello 19.00 ja päättyy lauantaina n. kello 15.00. Kerro kyydintarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Varusteet

Mukaan tarvitset yöpymisvarusteet (Huom! myös lakanat), sekä muut viikonlopun aikana tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet, muistiinpanovälineet ja matemaattiset välineet (myös harppi jne.). Taulukoita et tarvitse. Yleensä viikonlopun aikana on saunamahdollisuus.

Ajo-ohjeet

Päivölä sijaitsee Valkeakoskella 9 km päässä Toijalan asemasta. Helsinki-Valkeakoski-Tampere ExpressBus tulee 2 km päähän (Uittamon th). Ajo- ja muut saapumisohjeet löytyvät täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mahdollisia lisäkysymyksiä. Jos noudatat jotain erityisruokavaliota tai sinulla on allergioita, niin kerro myös niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

13.–17.5.2024

Lisätiedot