Päivölän Musiikkileiri 2022

24.–30.7.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

ule mukaan vauhdikkaalle lasten musiikkileirille, jossa soittimina viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, kitara, huilu ja piano. Lisäksi leirillä on yhteissoittoa ja iloista leirielämää. Leiri soveltuu kaiken tasoisille soittajille, koska oppilaat sijoitetaan ryhmiin valmiustason mukaan.

Leirimaksuun sisältyy yksilötunti (30 min/päivä/6 pv) yhteissoittoa ja pianisteille oma yhteismusisointiryhmä. Muille soittopajat ovat lisämaksullisia. Yksilöopetuksessa saat valmennusta ammattilaisen johdolla. Lisäksi on mahdollista saada enemmän yksilöopetusta lisämaksua vastaan. Soittopajassa musisoidaan yhdessä: tehdään musiikkia keholla, rytmisoittimilla, laulaen ja liikkuen. Näin hahmotetaan musiikkia ja maailmaa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Soitinmääriä on edelleen rajoitettu, joten ilmoittaudu ajoissa!

Ohjelma

Ilmoittautuminen ja majoitusten jako sunnuntaina klo 9.00 alkaen. Itse leiri alkaa infotilaisuudella klo 11.00. Leiriviikon aikana järjestetään soittajaisia ja konsertteja. Saunaosasto ja uima-allas ovat leiriläisten käytössä sovittuina vuoroina. Iltaohjelmassa myös mm. perinteiset elokuva- ja grilli-illat. Leiri loppuu lauantaina päätöskonserttiin.

Leirikirje ja lasku lähetetään jokaiselle ennen leirin alkua. Laskun tulee olla kokonaan maksettuna leirin alkuun mennessä.

Asuminen ja majoitus

Majoitus tapahtuu pääasiassa 2-3 hengen huoneissa (tarvittaessa lisäpatjamahdollisuus, rajoitettu määrä) asuntoloissa, joissa suihku ja wc ovat käytävällä. Päivölän opistoon ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä. Huom! Otathan mukaasi omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina) sekä pyyheliinan.

Opetus

Viulu: Maija Sinisalo, Vuokko Juutilainen Alttoviulu: Vuokko Juutilainen Sello: Markus Hallikainen, Samuli Hyvärinen Kontrabasso: Tarmo Anttila Huilu: Sari Latonen Kitara: Jukka Särkkä Piano: Antti Hakkarainen

Soittopajat: Hanna-Maija Aarnio Pianistien yhteissoitto: Antti Hakkarainen Näppäyspoppoo: Hanna-Maija Aarnio, Tarmo Anttila, Samuli Hyvärinen ja Vuokko Juutilainen

Hinta

Leirin hinta on 495 € (sis. yksilöopetusta 30 min/päivä/6 pv). Hinta sis. päivittäisen yksilöopetuksen lisäksi yhteissoiton ja säestyksen sekä majoittumisen (2-3 hh) sekä kaikki päivän ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala).

* Lisämaksullinen soittopaja, 50 €

* Lisämaksullinen yksilöopetus (+15 min/päivä/6 pv), 100 €

Muut majoittujat

Vanhemmat/huoltajat sekä sisarukset voivat tarvittaessa osallistua leirille. Varsinkin nuoremmat lapset saattavat tarvita oman vanhemman mukaan. Mutta koska leirille mahtuu vanhempia ja sisaruksia vain rajoitettu määrä, niin yli 12-vuotiaiden vanhempia suositellaan harkitsevan tarpeellisuuttaan leirillä.

Vanhempia tarvitaan myös apuna ns. vastuuvanhempina valvonta- ja vapaa-ajanohjaustehtävissä (esim. herätykset, iltaohjelman organisointi, mahd. uimavuorojen valvonta yms). Mikäli vastuuvanhempana toimiminen kiinnostaa (1 per perhe), niin ilmoita siitä ilmoittautuessasi.

Vanhemman/huoltajan hinta 250 € Vastuuvanhemman hinta 150 € 4-11 v. sisarus 130 € Alle 4-vuotias maksuton jos nukkuu vieressä/omalla patjalla, opiston lisäpatja (rajoitettu määrä) 20 € Hinnat sisältävät majoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika leirille 1.–30.4. alla olevan sähköisen lomakkeen kautta. Ilmoittautumisaika alkaa 1.4. klo 7.00, Huom. Koska soitinmäärien osallistumista on edelleen rajoitettu, niin lopulliset paikat varmistuvat vasta toukokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Muuta

Leiri järjestetään mikäli ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Lisätiedot

Leirisisällöt: Sari Norja, leirinjohtaja sari.norja(at)khmusiikki.fi, puh. 050 555 3585

Majoitukset, ruokailut yms.: Päivölän opisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

24.–30.7.2022

Lisätiedot