Sanat irti!

27.–29.5.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Luovan kirjoittamisen intensiivikurssi vasta-alkajille tai pidempään kirjoittaneille

Sanat irti! -kurssilla päästetään luova mieli vapaaksi ja voitetaan tyhjän paperin kammo. Kurssilla tehdään helppoja ja innostavia kirjoitusharjoituksia, jaetaan kokemuksia ja ajatuksia sekä kerätään keinoja kirjoittamisvireen ylläpitoon. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että pidempään kirjoittaneille, jotka kaipaavat piristystä tekstien tekoon. Kurssi ei vaadi osallistujilta ennakkovalmisteluja, joten paikalle on mahdollista tulla kevätkiireiden keskeltäkin. Ajatuksena on saada intoa kirjoittamiseen rennon kokeilemisen ja tekemisen kautta mahdollisimman matalalla kynnyksellä!

Opettaja

FM Päivi Haanpää on tamperelainen kirjailija ja sanataideohjaaja, joka työskentelee monenlaisten ja monen ikäisten kirjoittajien kanssa ja kouluttaa sanataideohjaajia. Päivin kirjat “Sanataideohjaajan opas ”ja “Tullaan tutuiksi – 55 tapaa tutustua” keskittyvät erityisesti ryhmien opettamiseen ja ohjaamiseen. Terhi Rannelan kanssa kirjoitettu “Miksi en kirjoittaisi?” on esseistinen kokoelma, jossa pohdiskellaan niin kirjoittamista, luovuutta kuin lukemista. Sanataide on Päivin intohimo ja hänen lempiaiheensa on sen moninaisuus ja mahdollisuudet. Päivin kursseilla kirjoittamiskynnys madaltuu ja kannustava ilmapiiri vie eteenpäin. Päiviin voi tutustua hänen blogissaan https://paivihaanpaa.wordpress.com/

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen, jolloin osallistujat saavat majoituksen avaimen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Tarkemman aikataulun saat saapuessasi Päivölään. Ennen kurssia osallistujille lähetetään infokirje.

Perjantai klo 18.00-21.00 Lauantai klo 9.00-17.00 Sunnuntai klo 9.00-13.30

Osallistujamäärä

Maksimiosallistujamäärä kurssille on 15, mahdolliset koronarajoitukset voivat vaikuttaa asiaan.

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 240 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 16.5.2022 mennessä. llmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysellä opiston toimistolta.

Lisätietoja

Päivölän opiston toimisto: toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

27.–29.5.2022

Lisätiedot