Tarot itsensä tuntemisen oppaana

1.–3.9.2023Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Tarot-kortit ovat peräisin Italiasta ja niitä on käytetty niin pelaamiseen kuin ennustamiseenkin. Kortit ovat myös mitä mahtavin menetelmä itsensä tutkiskeluun ja valintojen tekemiseen.

Tarot-kortit ovat vanha menetelmä itsensä tuntemiseen. Korttien kautta voit löytää oikealle polulle ja saada ymmärrystä itsellesi ja valinnoillesi. Se, mikä on kullekin oikea tie tai tapa elää, selviää vain oman intuition kautta ja on jokaiselle omanlaisensa. Oman tiensä voi löytää, kun oppii tuntemaan itsensä ja ymmärtämään omia valintojaan.

Meitä piinannut pandemia ja maailman tapahtumat ovat saaneet monet miettimään arvomaailmaansa uudelleen. Saatat pohtia ammatinvaihtoa, uudelle paikkakunnalle muuttoa tai isompaa elämänmuutosta. Muutoksen pohjana itsetuntemus on paras peruskivi.

”Kuka minä oikeasti olen? Miksi teen sellaisia valintoja kuin olen tehnyt? Ohjaako minua vanhat ja väärät uskomukset itsestäni vai ulkopuolelta annetut raamit? Mitä minä todella haluan? Mikä on minun omaa mietintääni ja mikä ulkopuolelta tulevan vaikutuksen sanelemaa tai opittuja käytösmalleja? Elänkö elämääni vai suoritanko sitä?” Nämä ovat kysymyksiä, joihin voit löytää vastauksia tutkiskelemalla itseäsi ja elämääsi Tarotien kautta.

Lähde mukaan mystiselle matkalle omaan itseesi Tarotien opastamana. Kurssi soveltuu Sinulle, joka haluat ymmärtää itseäsi paremmin ja vahvistaa intuitiotasi. Et tarvitse aiempaa kokemusta Taroteista.

Opettaja

Ohjaajana toimii tarot-tulkitsija Satu Halonen Korpin sisaren Tarotista. Satu on koulutukseltaan Mental Trainer ja tunnettu myös mm. keskiaikatapahtumista.

Kurssin aikataulu

Ennen kurssia on tarjolla päivällinen klo 17-17.30, päivälliseltä on mahdollista ottaa iltapalaa huoneeseen illaksi. Kurssi alkaa klo 18.00. Tarkemman aikataulun saat saapuessasi Päivölään. Ennen kurssia osallistujille lähetetään infokirje.

Perjantai klo 18.00-21.00 Tutustumista, käydään läpi kurssilla käsiteltäviä asioita, oraakkelipiiri

Lauantai klo 8.00-9.00 Aamupala klo 11.30-12.00 Lounas klo 14.00-14.30 Iltapäiväkahvi klo 17.00-17.30 Päivällinen klo 18.00- pieni historiakierros Päivölän ympäristöön

Tutustutaan tarotin historiaan, pakkaan ja sen käyttöön. Tehdään pöytä ja opetellaan tulkintaa.

Sunnuntai klo 8.00-9.00 Aamupala klo 11.30-12.00 Lounas klo 14.00-14.30 Iltapäiväkahvi Kootaan pöydän anti ja nostetaan viimeinen kortti.

Osallistujamäärä

Maksimiosallistujamäärä kurssille on 10.

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 195 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Kaikki kurssilaiset saavat myös oman Tarot-korttipakan. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään 20 € lisämaksu/yö).

Lisätietoja

Käytännön asiat, majoitus: toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200 Kurssin sisältö: Satu Halonen, korpinsisar(at)gmail.com, puh. 044 217 1056

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

1.–3.9.2023

Lisätiedot