Temperamaalaus
24.–26.1.2020Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiinKatselet vanhaa kurssia!
Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!
Tervetuloa temperamaalauksen kurssille!
Tule maalaamaan pigmenteillä ja löytämään uusia ideoita omaan maalaamiseesi! Tutustu vanhaan maalaustekniikkaan. Kurssi tarjoaa uusia ideoita ammattitaiteilijoille ja sopiikin kaikille aloittelijasta konkariin. Sekatekniikkaan soveltuvan temperan käyttöä voi jatkaa kurssin jälkeen vaikkapa yhdessä öljyvärin kanssa.
Huom! Opettaja antaa aiheeseen ennakkoon tutustuttavan itsenäisen tehtävän viikkoa ennen kurssia!
Tarvikeluettelo
Varaa mukaan lyijykynät, muistiinpanovälineet, muutamia erikokoisia pehmeitä pyöreäpäisiä ja lattapäisiä siveltimiä, mieluiten härkä, orava, näätä tai keinokuitu, rättejä (vanha lakana), kannellisia pieniä lasipurkkeja. Jos löytyy omia maalauspohjia ja pigmenttejä, niin ota mukaan!
Muut tarvikkeet koululta, tarvikemaksu 5 €.
Aikataulu
Ilmoittaudu ennen kurssin alkamista opiston toimistolla. Kurssi alkaa perjantaina klo 16.00. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 14.15 päiväkahviin.
Pe: klo 16.00-20.00
La: klo 09.15-17.00
Su: klo 09.15-14.15
Ruokailut: aamiainen klo 08.00, lounas klo 11.30, päiväkahvi klo 14.15 ja päivällinen klo 17.00.
Opettaja
Leonora Fredriksson, kuvataiteen maisteri
Hinta
Lyhytkurssin hinta on 195 € + tarvikemaksu 5 €. Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen 2 hh sekä ateriat kurssipäivinä.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu kurssille 12.01.2020 mennessä alla olevan sähköisen linkin kautta.
Saapumisohjeet Päivölän opistolle: https://www.paivola.fi/fi/yhteystiedot/saapumisohjeet/
Lisätiedot
Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja Satu Kiuru, satu.kiuru(at)aalto.fi, puh. 040 589 2627
Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on suljettu.
Aika
24.–26.1.2020
Kurssin vetäjä
Satu Kiuru
Lisätiedot
Kurssin sisällöstä:
Majoituksista ja ruokailuista: