Tietotekniikkaleiri vk 27

1.–5.7.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Maanantaista perjantaihin kestävä tietotekniikkaleiri yläkouluikäisille 7.-9.-luokalle meneville tietotekniikasta ja ohjelmoinnista kiinnostuneille nuorille. Mukaan voi tulla myös tätä nuorempia tai vanhempia osallistujia.

Leirillä tutustutaan tietotekniikkaan hauskan tekemisen kautta. Kurssilla opiskellaan ohjelmointia, käyttöjärjestelmien perusteita ja muuta tietotekniikan harrastajille kuuluvaa asiaa.

Teemme digitaalista grafiikkaa ja taidetta, ja tutkimme, mitä on tietokoneen kotelon sisällä. Leiri huipentuu omasta ideasta toteutettuun projektiin, joka voi olla esimerkiksi peli tai tietokoneella tehty piirros. Valmiiksi ei tarvitse osata mitään, sillä leiri sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin tietotekniikan harrastajalle!

Hinta

Tietotekniikkaleirin hinta on 180 €. Hinta sis. opetuksen, asumisen 2hh sekä ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen, iltapala). 1 hengen huoneesta veloitamme lisämaksua 20 € / yö.

Lisätietoja

Sisällöt: Matematiikan linjanjohtaja Merikki Lappi, sähköposti: merikki.lappi@gmail.com, puh. 040 053 4139 (iltaisin) Majoitus ja muut asiat: Päivölän opiston toimisto, sähköposti: toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

1.–5.7.2024

Lisätiedot