Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Opintomaksut

Matematiikkalinjan ensimmäinen lukuvuosi alkaa aina automaattisesti kesälukukaudella, jotka muodostuvat neljästä maanantaista sunnuntaihin kestävästä kesäviikosta (VK 27, 29 ja 31). 

Ensimmäisenä kesänä suoritettavaan kesälukukauteen kuuluu neljä seitsenpäiväistä opiskeluviikkoa täysihoidossa. Kurssi muodostuu matematiikkaviikoista ja ohjelmointiviikonlopuista, joiden aikana luodaan vahva pohja myöhemmille opinnoille ja työharjoittelulle. Kesälukukauden opiskeluviikot laskutetaan neljässä erässä, jokainen viikko erikseen.

  • Kesälukukauden opintomaksu on 200 € / viikko. Kesälukukauden jälkeen opinnot jatkuvat normaaleina syys- ja kevätlukukauden opintoina.
  • Syys- ja kevätlukukauden opintomaksu on 295 € / kk
  • Matematiikkalinjalla on myös käytössä sisarusalennus, eli mikäli linjalla on kaksi samanikäistä alle 18-vuotiasta sisarusta, maksavat he yhteensä 450 €/kk

Kuukausimaksulla katetaan kaikki opistolla asumisen kustannukset ja tarjotaan täysihoitoruokailut. Ruokailuihin kuuluu jokaisena kokonaisena opistollaolopäivänä aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit ja välipala, päivällinen ja iltapala. 

Opiskelijat maksavat itse kirjat ja mahdolliset kotimatkat. Myös opintomatkat ovat oppilaiden omakustanteisia.

Kaikissa asunnoissa on maksuton internetyhteys. Opiston vapaa-ajan tilat ovat opiskelijoiden käytettävissä (mm. biljardi, sauna ja uima-allas).